مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه از اجرای طرح مدیریت تلفیقی آفات در کنترل کرم گلوگاه انار در باغ های این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، زینب علی نژاد گفت: امسال برای چندمین سال پیاپی از اقلام غیر شیمیایی چون تله نوری فرمونی، تله دلتایی فرمونی، کارت های آبی و زرد، گوگرد پاشی، پرچم زدایی و محلول پاشی کائولین در کنترل عامل خسارت زای کرم گلوگاه در انارستان های خرامه استفاده شده است.
این کارشناس با اشاره به اینکه مدیریت خسارت این آفت با بکارگیری یک روش خاص ممکن نیست، اظهار کرد: با شروع فعالیت لارو حشره در اواخر اردیبهشت ماه، در هر هکتار باغ انار ۱۵ عدد تله نوری، ۲۰ عدد تله دلتایی و ۳۰۰ کارت زرد و آبی نصب می شود.
علی نژاد با بیان اینکه بیشترین خسارت را لارو حشره و تا حدودی حشره کامل به محصول وارد می کند، ابراز کرد: جمع آوری و انهدام انارهای باقیمانده از سال قبل بر روی درختان و سطح باغ و هرس مناسب درختان پس از سرمای زمستانه نقش بسزایی در کاهش جمعیت این آفت خواهد داشت.
به گفته وی جایگزینی روش های طبیعی در مبارزه با انواع آفات و بهینه سازی مصرف سموم راهبردی مناسب در کاهش هزینه های تولید، حفظ سلامت محیط زیست و تولید محصول سالم به شمار می رود.
مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه تصریح کرد: نزدیک به ۴۴۵ هکتار از اراضی باغی خرامه به درختان انار اختصاص یافته و دو رقم رباب و می خوش عمده ترین ارقام انار این شهرستان هستند.
نظر خود را اضافه کنید.