گواهی محصول سالم

مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه گفت: برای دو محصول سیب زمینی و پیاز در این شهرستان سه گواهی   ICM صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، زینب علی نژاد اظهار کرد: اخذ دو نشان حد مجاز آلاینده برای محصول سیب زمینی در سطح چهار هکتار و یک گواهی برای محصول پیاز در سطح یک هکتار از مزارع این شهرستان محقق شده است.
این کارشناس با اشاره به اینکه  دو محصول مذکور در اولویت طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی قرار دارند، ابراز کرد: با اجرای این طرح ۱۹۲ تن محصول سیب زمینی و ۵۰ تن محصول پیاز تولید و روانه بازار مصرف شد.
 وی مشوق‌ها و ابزارهای حمایتی را پیش نیاز ترغیب کشاورزان به تولید محصولات کشاورزی گواهی شده دانست و تصریح کرد: با تخصیص یارانه به مواد آلی و آزمون خاک می توان زمینه توسعه کشت محصول سالم را فراهم نمود.
 علی نژاد؛ ایجاد بازار فروش را از ضروریات تداوم تولید محصول سالم عنوان کرد و افزود: ورود هلدینگ‌های فعال در عرصه تولید، فروش و بازرگانی محصولات کشاورزی به این حوزه و برندسازی، رونق بخش تولید این نوع محصولات خواهد بود.
مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه ابراز کرد: ایجاد فرهنگ مصرف غذای سالم و آگاه سازی مردم نسبت به اثرات مخرب آلاینده‌ها سطح تقاضای محصولات را افزایش می دهد.
 قیمت بالا، نبود بازار عرضه کالا،  فقدان شرکت‌های تخصصی و صادرات محور، مانع اصلی تولید محصول سالم در کشور هستند. نهادینه شدن طرح تولید محصول سالم و ارتقای سلامت جامعه همکاری فرابخشی سایر دستگاه‌ها را می طلبد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد