مسئول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه از محلول پاشی ترکیب قارچ کش و ریزمغذی در ۵۷ هکتار مزرعه بذری گندم این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، طاهره اوجی با اشاره به اهمیت و جایگاه بذر در پایداری تولید، گفت: در راستای دستور العمل ابلاغی، محلول پاشی ۱۲ هکتار گندم ترابی پرورشی سه، ۴۵ هکتار کشت سیروان مادری و سه هکتار طرح های تحقیقی ترویجی شهرستان جز اولویت کاری این مدیریت قرار گرفت.
به گفته وی؛ محلول مصرفی به ازای هر هکتار شامل یک لیتر قارچ کش تیلت، شش کیلو اوره از گروه کودهای پرمصرف و 1.5 لیتر روی و منگنز از عناصر غذایی میکرو در ۴۰۰ لیتر آب است.
این کارشناس تصریح کرد: عناصر سنگینی مانند روی و منگنز بر روی ذرات خاک به حالت غیر قابل جذب در می آیند از اینرو محلول پاشی این قبیل عناصر غذایی بازدهی بیشتری خواهد داشت.
اوجی؛ ضمن ابراز خرسندی از نزول بارش های اخیر و رهاسازی حقابه بخش کشاورزی خرامه از سد درودزن، یادآور شد: رطوبت بالا شرایط را برای ظهور و اپیدمی شدن بیماری های برگی مانند سفیدک پودری، زنگ زرد،سپتوریوز و... مساعد می سازد که با تصمیم گیری و اقدام به موقع برای کنترل بیماری، بهبود عملکرد محصول تضمین می شود.
مسئول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه به کارگیری محلول سم و کود را گامی عملی در کاهش مصرف نهاده های کشاورزی به ویژه آب، سرعت بخشی به عملیات مبارزه با آفات، بیماریها و تغذیه گیاهی، افزایش تولید در واحد سطح و تداوم فعالیت کشاورزی برشمرد.
نظر خود را اضافه کنید.