کارشناس قارچ شهرستان خرامه گفت: طرح پایلوت تولید محصول سالم قارچ خوراکی در شهرستان اجراء شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، نگار دانش نیا بیان کرد: این طرح در چهار سالن پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 60 تن کمپوست در روستای سفلی بخش کربال آغاز شده است.
وی در ادامه افزود: در این طرح آزمایشی 30 نفر قارچ کار تحت عنوان زیرگروه با حضور در سالن های قارچ خوراکی پایلوت با اصول تولید محصول سالم قارچ خوراکی آشنا خواهند شد.
دانش نیا خاطر نشان کرد: هدف از اجرای این طرح استفاده از روش های غیرشیمیایی، تولید محصول سالم و کاهش مصرف سموم شیمیایی در تولید قارج خوراکی است.
نظر خود را اضافه کنید.