به گزارش روابط عمومی شهرستان خرامه، کارگاه آموزشی تولید محصول سالم با حضور صیفی کاران شهرستان برگزار شد.
کارشناس حفظ نباتات شهرستان با بیان این خبر گفت: استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات در کشاورزی و باقی ماندن اين ترکیبات در محصولات سبب شده است تا اصلیترین راهبرد مهم برای توسعه کشاورزی در کشور افزایش سطح سلامت جامعه با اولویت قرار گرفتن تولید محصول سالم و محصول ارگانیک باشد.
زینب علی نژاد خاطر نشان کرد: هدف نهايی اجرای برنامه توليد سالم در كشور، سوق دادن داوطلبانه کشاورزان به سمت تولید محصول سالم است
وی در ادامه افزود: در راستای کمک به تحقق این اهداف، کارگاه آموزشی تولید محصول سالم با حضور صیفی کاران در روستای معزآباد جابری برگزار گردید.
علی نژاد بیان کرد: در این کارگاه آموزشی در خصوص روش های مبارزه غیر شیمیایی شامل، استفاده از کارت زرد و آبی، نوارهای چسبنده، زنبور براکون و انواع تله ها مطالبی بیان شد.
نظر خود را اضافه کنید.