به گزارش روابط عمومی شهرستان خرامه، کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از تولیدکنندگان قارچ خوراکی از کارخانه کمپوست زرین مرودشت بازدید نمودند.
مسئول قارچ خوراکی شهرستان با اعلام این خبرگفت: با توجه به افزایش سالن های پرورش قارچ در خرامه و اهمیت ارتقاء دانش تولیدکنندگان این عرصه و به منظور آشنایی با نحوه تهیه کمپوست قارچ از این کارخانه بازدید شد.
نگار دانش نیا در ادامه افزود: کمپوست قارچ با کیفیت مهم ترین عامل در تولید قارچ خوراکی بوده و تولیدکنندگان با انتخاب کمپوست با کیفیت می توانند تولید مناسبی داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: کمپوست مخلوطی از کاه گندم، کود اوره و سنگ گچ باشد که طی عملیات پاستوریزاسیون آماد می شود.
و کمپوست با کیفیت دارای رنگ قهوه ای شکلاتی، فاقد بو و نرم قابل انعطاف بوده و با فشرده شدن شکل ظاهری آن حفظ می گردد.
در این بازدید تولید کنندگاه قارچ خوراکی شهرستان با نحوه تهیه کمپوست آشنا شدند.
نظر خود را اضافه کنید.