به گزارش روابط عمومی خرامه، کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری های پرورش قارچ خوراکی در روستای سلطان شهر بخش کربال با حضور قارچ کاران این بخش تشکیل شد.
نیما گرامی رئیس مرکز خدمات بخش کربال با بیان این خبر گفت: اهمیت کنترل آفات و بیماری های در سالن های پرورش قارچ نقش موثری در افزایش عملکرد دارد و از این رو بایستی به عملیات پیشگیری اهمیت داده شود.
وی در ادامه افزود: بیماری های سالن های پرورش قارچ خوراکی شامل: بیماری های قارچی، ورتیسیلیومی، مایکگون، دنپلان، کپک تار عنکبوتی و انواع کپک ها می باشد
در ادامه این کارگاه آموزشی نگار دانش نیا مسئول قارچ شهرستان بیان کرد: یکی از مشکلات سالن های پرورش قارچ بخش کربال شیوع بیماری مایکگون می باشد.
وی افزود: بیماری مایکگون با نامهای حبابتر، کپک سفید، پوسیدگی نرم و بیماری وزیکولی نیز شناخته میشود. کلمه مایکگون یک واژه یونانی است و مایکو یعنی قارچ و گون به معنی اندام بارده می باشد و از آنجایی این بیماری تمایل دارد در اندام بارده قارچ به صورت انگلی زندگی کند به آن مایکگون می گویند.
در ادامه دانش نیا افزود: علائم این بیماری بصورت تشکیل توده بافتی سیب زمینی شکل سفید رنگ در سطح قارچ می باشد و با توسعه بیماری به رنگ قهو های در می آید و منجر به از هم گسیختن بافت قارچ می شود و عمدتا منشاء آلودگی این قارچ ار خاک پوششی می باشد.
در پایان این کارگاه اموزشی به سوالات قارچ کاران پاسخ داده شد.
نظر خود را اضافه کنید.