اداره دامپزشکی خرامه هر ساله برنامههای خاص خود را در خصوص ذبح شرعی و بهداشتی در سطح شهرستان انجام میدهد تا از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام جلوگیری شود.
احمدرضا زارع رییس اداره دامپزشکی خرامه ضمن تبریک عید سعید قربان گفت: طرح بازرسی، نظارت و ساماندهی کشتار دام در عید قربان با همکاری شهرداری در محل کشتارگاه شهرداری خرامه و با حضور ناظر شرعی و بازرس بهداشت گوشت در عید بزرگ مسلمین اجرا خواهد شد.
وی ضمن درخواست از مردم و ادارات جهت انجام ذبح در کشتارگاه شهرستان اضافه کرد: اداره دامپزشکی خرامه هر ساله برنامههای خاص خود را در خصوص ذبح اسلامی و بهداشتی در سطح شهرستان انجام میدهد تا از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام جلوگیری شود.
زارع بیان داشت: از خرید دام هایی که دچار لنگش، کوری چشم، لاغری مفرط، اسهال، ترشحات زیاد از چشم، بینی، دهان و یا مشکوک به بیماری هستند، جدا خودداری نمایید؛ پس از انجام ذبح از ریختن ضمائم غیر خوراکی لاشه و امعاء و احشاء دام در معابر عمومی پرهیز نموده و آنها را به صورت بهداشتی دفن کنید.
رییس اداره دامپزشکی خرامه افزود: بهترین محل برای نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا 48 ساعت درون یخچال با دمایی حدود 4 درجه سانتیگراد بالای صفر است تا از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو (CCHF) جلوگیری شود.
نظر خود را اضافه کنید.