IMG_0591.JPG

به گزارش روابط عمومی شهرستان خرامه، کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از تولیدکنندگان قارچ خوراکی از کارخانه کمپوست زرین مرودشت بازدید نمودند.

مسئول قارچ خوراکی شهرستان با اعلام این خبرگفت: با توجه به افزایش سالن های پرورش قارچ در خرامه و اهمیت ارتقاء دانش تولیدکنندگان این عرصه و به منظور آشنایی با نحوه تهیه کمپوست قارچ از این کارخانه بازدید شد.

نگار دانش نیا در ادامه افزود: کمپوست قارچ با کیفیت مهم ترین عامل در تولید قارچ خوراکی بوده و تولیدکنندگان با انتخاب کمپوست با کیفیت می توانند تولید مناسبی داشته باشند.

IMG_0597.JPG

وی خاطر نشان کرد: کمپوست مخلوطی از کاه گندم، کود اوره و سنگ گچ باشد که طی عملیات پاستوریزاسیون آماد می شود.

و کمپوست با کیفیت دارای رنگ قهوه ای شکلاتی، فاقد بو و نرم قابل انعطاف بوده و با فشرده شدن شکل ظاهری آن حفظ می گردد.

در این بازدید تولید کنندگاه قارچ خوراکی شهرستان با نحوه تهیه کمپوست آشنا شدند.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد