مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه از آغاز برداشت زعفران از سطح ۱۱.۳ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: تولید محصول در شرایط خشکسالی بارقه امید برای کشاورزان به ارمغان آورد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، الهه زارع ابراز کرد: مزارع زعفران خرامه دو ساله هستند و پیش بینی تولید ۲۳ کیلوگرم طلای سرخ از این سطح می شود.
وی به اهمیت توسعه کشت این گیاه دارویی در ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: در سال زراعی جاری برداشت زعفران زمینه اشتغال موقت ۱۶۸ نفر را فراهم خواهد ساخت.
این کارشناس اجرای برنامه های اصلاح الگوی کشت را مهم ترین اولویت کاری این مدیریت برشمرد و اظهار کرد: جایگزینی کشت محصولات اقتصادی کم آب بر یک رویکرد مدیریتی در مقابله با بحران آب و تقلیل مشکلات معیشتی جوامع روستایی محسوب می شود.
زارع؛ صادرات محور بودن، ارز آوری و بالا بودن ارزش دارویی و غذایی این گیاه را از دیگر مزایای کشت زعفران در مقایسه با سایر گیاهان عنوان کرد.
وی؛ رنگ، عطر و طعم را فاکتورهای قابل تآمل در انتخاب زعفران مرغوب نام برد و یاد آور شد: کاهش مدت زمان خشک کردن زعفران ضامن ارتقا کیفیت این محصول خواهد بود.
مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه بسته بندی را پل میان تولید کننده و مصرف کننده نامید و تصریح کرد: بسته بندی استاندارد و لوکس ثانیه های طلایی جلب خریدار به شمار می رود که در بازار تجارت گوی سبقت را از رقیبان می رباید.
اتخاذ سیاست های تشویقی، رفع موانع تولید و صادرات و برنامه های بازار یابی هدفمند می تواند توسعه کشت زعفران را به دنبال داشته باشد.
.
نظر خود را اضافه کنید.