مسئول اداره زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، گفت: برای اولین بار گیاه ماش در ۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان با هدف حفاظت خاک کشت شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، طاهره اوجی از ماده آلی خاک به عنوان قلب کشاورزی پایدار یاد کرد و افزود: گیاهان خانواده لگومینوز همچون ماش از طریق همزیستی با باکتری های تثبیت کننده ازت موجب افزایش مواد آلی خاک بصورت ارگانیک می شوند.
وی؛ کشت گیاه ماش را به دلیل رشد طبیعی سریع، ارزانی بذر نسبت به سایر حبوبات و مقاومت به خشکی رویکردی برای ارتقاء بهره وری و پایداری تولید دانست.
این کارشناس بهبود ساختمان خاک،افزایش تهویه و نفوذ پذیری خاک، کاهش جمعیت آفات ، بیماری ها و علف های هرز و حفاظت خاک در برابر فرسایش را از مزایای کود سبز ماش برشمرد و اظهار کرد: در راستای توسعه سیستم کشاورزی حفاظتی، تاکنون دوهزار کیلوگرم بذر ماش بصورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار داده شده است.
مسئول اداره زراعت مدیریت جهاد کشاورزی خرامه ضمن ابراز خرسندی از پذیرش نوآوری ها توسط بهره برداران، اجراء و ترویج جدیدترین یافته های تحقیقاتی را عامل موفقیت درهر بخش دانست و گفت: پیش بینی می شود در سال زراعی آتی سطح زیر کشت ماش در شهرستان خرامه افزایش دوبرابری خواهد داشت.
نظر خود را اضافه کنید.