کارشناس حفظ نباتات شهرستان خرامه گفت: کارگاه آموزشی تولید محصول سالم قارچ خوراکی در شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرامه، نگار دانش نیا بیان داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی آشنایی قارچ کاران با روش های غیرشیمیایی مبارزه با بیماری ها و آفات قارچ خوراکی بود.
وی با اشاره به مصرف تازه خوری قارچ خوراکی و رعایت اصول تولید محصول سالم تصریح کرد: در کنترل آفات و بیماری های قارچ خوراکی می توان از روش های غیرشیمیایی مانند، استفاده از کارت زرد و آبی، تله نوری و استفاده از توری جهت پوشش دریچه ها و ورودی سالن استفاده کرد.
در پایان دانش نیا افزود: با توجه به 270 سالن پرورش قارچ خوراکی در شهرستان و تولید 2700 تن قارچ در سال، آموزش و ترویج تولید محصول سالم قارچ در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.
نظر خود را اضافه کنید.