به گزارش روابط عمومی خرامه، به همراه جمعی از تولیدکنندگان قارچ خوراکی شهرستان از سالن تولید قارچ گانودرما مربوط به حسن اسماعیلی واقع در شهرستان فسا بازدید شد.
نگار دانش نیا کارشناس قارچ خوراکی با بیان این خبر گفت: دوره پرورش این قارچ چهار ماه طول می کشد و برخلاف قارچ خوراکی نیاز به خاک پوششی ندارد.
وی در ادامه افزود: قارچ گانودرما گونه ای دارویی بوده که جهت بیماری های مثل، آلرژی، معده، دیابت و... استفاده می شود.
دانش نیا خاطر نشان کرد: هدف از این بازید آشنایی تولیدکنندگان قارچ خوراکی شهرستان با این قارچ و برنامه ریزی جهت تولید آن به صورت پایلوت بود.
کارشناس قارچ خوراکی شهرستان در پایان گفت: قارچ گانودرما دارای دو فلش برداشت بوده و به ازاء هر 10 کیلوگرم قارچ تر یک کیلو قارچ خشک تولید می شود.
نظر خود را اضافه کنید.