به گزارش روابط عمومی خرامه، گیاه علوفه ای یولاف برای اولین بار در شهرستان کشت شد.
مسئول زراعت شهرستان با بیان این خبر گفت: یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنهی کشت گندم و جو به عرضهای جغرافیایی بالاتر به دلیل رشد و نمو بهتر در این عرضها به صورت گیاهی زراعی- علوفه ای درآمده است.
طاهره اوجی افزود: عمدهترین مصرف یولاف برای تغذیهی دام است و دانهی آن به طور مستقیم مورد استفادهی اسب، گوسفند و پرندگان قرار میگیرد.
وی خاطر نشان کرد: این گیاه زراعی دارای 58 درصد نشاسته، 12 درصد پروتئین، 4 درصد چربی، 12 درصد سلولز و 4 درصد مواد معدنی بوده و به دلیل بالا بودن میزان بتاگلوکان در درمان بیماری دیابت موثر است.
اوجی در ادامه بیان کرد: از دانه یولاف به دلیل درصد گلوتن پایین و فیبر بالا، در پزشکی و درمان بیماری ها استفاده می شود و هدف اصلی از اجرای این طرح پوست گیری، فرآوری و بسته بندی می باشد.
نظر خود را اضافه کنید.