به گزارش روابط عمومی شهرستان خرامه، کشت سورگوم علوفه ای با هدف مدیریت مصرف آب و تولید علوفه در خرامه آغاز شد.
طاهره اوجی کارشناس زراعت شهرستان ضمن اعلام این خبرگفت: سورگوم یا ذرت خوشه ای در بین غلات بعد از گندم، برنج، ذرت و جو مقام پنجم را دارا می باشد و با شرایط آب و هوایی ایران به خصوص مناطق گرم و خشک و معتدل سازگاری خوبی دارد.
وی همچنین با بیان اینکه سورگوم در مقایسه با ذرت 30 درصد مصرف آب کمتری دارد، افزود: در سال زراعی جاری در راستای تغییر الگوی کشت و با هدف تولید علوفه در سطح یک هکتار از اراضی شهرستان سورگوم علوفه ای کشت شد.
اوجی خاطر نشان کرد: از خصوصیات بارز این گیاه می توان به تحمل خشکی، مصرف بهینه آب، تحمل شوری، عملکرد بالا و قابلیت کشت در طیف وسیعی از خاک ها اشاره کرد.
وی در پایان گفت: در سال های نه چندان دور کشت سورگوم در شهرستان خرامه رواج داشته وامید است با توجه به نیاز شهرستان به علوفه، شاهد توسعه کشت این ذرت علوفه ای در شهرستان باشیم
نظر خود را اضافه کنید.