به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی خرامه، کارگاه آموزشی پرورش ماهیان کپور و آمور در محل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان با حضور بهره برداران تشکیل شد.
رسول کاوه مسئول امور دام شهرستان با اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی بهره برداران با نحوه پرورش ماهیان گرمابی و اجرایی شدن استفاده دو منظوره از استخرهای ذخیره بود.
وی در ادامه افزود: طی بازدیدهای مختلف از استخرهای ذخیره آب و با توجه به وضعیت منابع آبی شهرستان، پرورش ماهیان کپور و آمور در دستور کار این مدیریت قرار گرفت.
مسئول امور دام شهرستان بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، جهت اجرایی شدن استفاده از استخرها به صورت دو منظوره و مشخص شدن متقاضیان، این کارگاه آموزشی برگزار گردید.
لازم به ذکر است دمای مناسب برای پرورش ماهیان گرمابی کپور و آمور28-24 درجه می باشد و با استفاده از بچه ماهی های 150-100 گرمی می توان در بازده زمانی شش ماهه و با تغذیه مناسب وزن آنها را به 800 گرم رساند.
نظر خود را اضافه کنید.