به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی خرامه، کارگاه آموزشی بهبود ضریب تبدیل دان به مرغ با حضور کارشناسان معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان ، جمعی از مرغداران و مدیران پهنه در نمازخانه مدیریت شهرستان برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی علیرضا پایدار کارشناس معاونت تولیدات دامی استان کرد: منظور از ضریب تبدیل خوراک، نسبت دان به گوشت تولیدی است و عددی بین 5/2-5/1 می باشد .
وی در ادامه تصریح نمود: در دنیا با اجرای طرح های اصلاح نژادی و مدیریت صحیح موفق به کاهش دوره تولید و وزن بیشتر شده اند. مرغداران جهت تحقق این امر بایستی چهار راهبرد، حداکثر وزن در سن ارائه به بازار، بالاترین راندمان تبدیل غذایی، حداقل تلفات و حداکثر توده بدنی کم چربی در برنامه کاری خود قراردهند
پایدار افزود: با توجه به بالا بودن هزینه تغذیه و خرید جوجه ، موفقیت در صنعت مرغداری نیازمند رعایت تمام نکات از زمان خرید جوجه تا ضدعفونی کردن سالن ها و استفاده از جیره غذایی مناسب می باشد.
در پایان این کارگاه آموزشی به سوالات مرغداران و مدیران پهنه توسط مدرس این کارگاه پاسخ داده شد.
نظر خود را اضافه کنید.